Beach

Herinner je gister
Droom van morgen
Maar LEEF vandaag


Reserveer onbeperkt tapas!


Beachclub LEEF serveert voor u de meest uiteenlopende overheerlijke Tapas. U kunt onbeperkt genieten van het lekkers dat onze kaart u te bieden heeft voor één vast bedrag per persoon. Deel samen een mini carpaccio of lik uw vingers af bij onze overheerlijke Gamba’s a ajillo. U kunt net zolang door tafelen totdat u helemaal vol zit. Vul uw maaltijd aan met een heerlijk glas Sangria en uw maaltijd is helemaal compleet.

Ons menuOnze kaart staat in het teken van de mediterraanse strandbeleving. Verse ingrediënten, vakmanschap en zomerse lekkernijen staan centraal.

Beachclub LEEF serveert voor u de meest uiteenlopende overheerlijke Tapas. U kunt onbeperkt genieten van het lekkers dat onze kaart u te bieden heeft voor één vast bedrag per persoon.

Deel samen een mini carpaccio of lik uw vingers af bij onze overheerlijke Gamba’s a ajillo. U kunt net zolang door tafelen totdat u helemaal vol zit. Vul uw maaltijd aan met een heerlijk glas Sangria en uw maaltijd is helemaal compleet.

LEEF Tapas kost EUR 21,50 per persoon.

Geniet van onze huisgemaakte apperitiefjes en huisbereide tapas; een Spaanse traditie die we speciaal voor u mee hebben genomen naar ons eigen stukje strand.

Proef, geniet en laat u verrassen!

Trouwen bij LEEFNederland kent talloze prachtige plekjes waar jullie geweldig kunnen trouwen. Maar wat is er nou romantischer dan trouwen op het strand van Kijkduin in een prachtige jurk met je blote voeten in het zand? En vervolgens een spetterend strandfeest?

De sfeer van een trouwerij op het strand is geweldig. Het is romantisch en erg ongedwongen. Geniet van een mooie ondergaande zon met elkaar, ’s avonds een gezellig strandfeest met in het zand wat vuurkorven… Wat wil je nog meer?

Mochten er kinderen aanwezig zijn, dan kunnen ze heerlijk spelen of misschien wel zwemmen in de zee.

Met een capaciteit van maximaal 250 personen kunnen we de dag van jullie leven volledig verzorgen. Jullie kunnen de dag uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen. Beachclub Leef is een officiële trouwlocatie in Kijkduin. Dat betekent dat de bruid en bruidegom, onder toezien van een trouwambtenaar, elkaar het jawoord kunnen geven in de Beachclub, op het terras, of misschien wel op het strand…

Beachclub LEEF is een prachtige locatie voor een onvergetelijke bruiloft in een natuurlijke omgeving. Trouwen op het strand van Kijkduin is en blijft natuurlijk het summum van romantiek. Beachclub Leef biedt alle warmte, charme en faciliteiten die een bruiloft locatie zich kan wensen. Horeca van hoog niveau, een sfeervol interieur, vriendelijk personeel en een prachtige uitgestrekte omgeving staan garant voor een sprookjesachtige bruiloft.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of meer informatie over trouwen bij Beachclub Leef vul dan ons contact formulier in.

Iets te vieren?


Feest of Bedrijfsfeest

Beachclub LEEF is gespecialiseerd in festiviteiten en bijeenkomsten vanaf 25 tot 300 personen. Voor kleinere gezelschappen beschikken we over een uitgebreide kaart. We nodigen u graag uit om van onze overheerlijke spijzen te komen genieten tijdens een mooie dag op het strand.

Beachclub LEEF heeft de beschikking over meerdere sfeervolle buitenruimtes en een gezellig ingerichte binnenruimte waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van al het moois dat onze Beachclub te bieden heeft. Deze ruimtes kunnen we naar uw wens inrichten en verwarmen zodat de door uw gewenste sfeer wordt gecreëerd. Van huiselijk tot trendy en van elegant tot eigentijds, niets is onmogelijk en we zetten ons 100% in voor het maximale.

Naast alle mogelijkheden in onze brochures bieden wij ook nog diverse andere opties aan. Beachclub LEEF biedt u onder andere de mogelijkheid van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een verrassende high tea.


Download Brochure

Meer informatie


Wanneer is LEEF open?

Beachclub LEEF is geopend op maandag tot en met vrijdag vanaf 11:30 tot 23:00. Op zaterdag en zondag zijn we geopend vanaf 9:30 tot 0:00.

Naar LEEF met de auto?

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem voer dan ’Savornin Lohhmanpad’ in als straatnaam en ‘Den Haag’ als stad.

Uitgebreide beschrijving

Naar LEEF met het OV?

Kijkduin is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Bus 24 stopt vlakbij. U stapt uit bij de bushalte ‘Kruisbeklaan’ Vanaf de bushaltes loopt u de Kruisbeklaan uit richting zee.

Waar vind je LEEF?

Strandslag 6
Kijkduin
070 - 762 0640
info@beachclubleef.nl

Contact opnemen

HERINNER je gister, DROOM van morgen, maar LEEF vandaag!