Delft

Herinner je gister
Droom van morgen
Maar LEEF vandaag


Welkom bij LEEF Tapas (Delft)


Bij LEEF Tapas eet je een 3-gangen diner voor slechts €19,50 per persoon of onbeperkt tapas voor een vast bedrag van €27,50 per persoon. Ook in het weekend! Daarnaast serveren wij dagverse tapas, diverse lunchgerechten en rijkelijk gevulde borrelplateaus. Je vindt ons op drie locaties: Den Haag, Delft, en Nootdorp. Deze vestigingen lenen zich ook uitstekend voor feesten en partijen, (zakelijke) bijeenkomsten of als trouw- of vergaderlocatie.

Reserveren?


Om zeker te zijn van een tafel in één van onze vestigingen, raden wij je aan tijdig te reserveren. Dit kan door te bellen naar het desbetreffende restaurant of door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Ons menuWat in Spanje begon als een eetlustopwekkende starter bij een alcoholhoudend drankje, is tegenwoordig uitgegroeid tot een wereldbekend fenomeen. Onze Mediterraanse lunch- en dinerkaart is daarom volledig gebaseerd op het principe social dining. Hierbij staan de verschillende hapjes, het samenzijn én de ambiance centraal.

Ons concept is heel simpel: je kiest een voor-, hoofd- en nagerecht en betaalt daar slechts €19,50 per persoon voor. Zes dagen per week in al onze vestigingen. Natuurlijk zijn alle gerechten ook los te bestellen. Je betaalt dan een vaste prijs per gerecht. Naast ons 3-gangen diner, bieden wij ook uitgebreide lunchmogelijkheden en rijkelijk belegde borrelplateaus aan.

Iets te vieren?


Iets te vieren bij LEEF Tapas

Een borrel, feestje, verjaardag, (zakelijke) bijeenkomst, vergadering of trouwerij? LEEF Tapas is gespecialiseerd in alle denkbare festiviteiten. En omdat wij over vier locaties beschikken – in Den Haag, Delft, Kijkduin en Nootdorp – kun je met alle wensen bij ons terecht. Onze vestigingen in Den Haag en Delft beschikken zelfs over af te sluiten ruimtes, waar je in privésfeer kunt genieten van jouw gekozen arrangement. Deze ruimtes bieden wij altijd kosteloos aan en richten wij graag naar wens in. Bekijk al onze arrangementen in onderstaande brochure.


Bekijk hier onze LEEF arrangementen

Meer informatie


Wanneer is LEEF open?

Dinsdag t/m donderdag: 15:00 tot 23:00
Vrijdag t/m zondag: 12:00 tot 23:00
Maandag: gesloten.

(Zakelijke bijeenkomsten, feesten én partijen zijn uiteraard ook op andere tijden mogelijk).

Naar LEEF met de auto?

Komende vanaf de A13 neem je afslag 9 richting Delft. Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf richting het centrum en volg de borden Phoenixgarage. Je kunt hier parkeren. Vanaf hier is het ongeveer vier minuten lopen.

Naar LEEF met het OV?

Neem tram 1 richting Delft Tanthof. Stap uit bij de halte ‘Delft Station’. Vanaf hier is het ongeveer negen minuten lopen.

Waar vind je LEEF?

Markt 3
2611 GP Delft
015 – 200 2142
delft@leeftapas.nl

HERINNER je gister, DROOM van morgen, maar LEEF vandaag!