Delft

Herinner je gister
Droom van morgen
Maar LEEF vandaag


Welkom bij LEEF Tapas (Delft)


Bij LEEF Tapas geniet je altijd en onbeperkt van smaakvolle pintxos en tapas voor een vast bedrag van €22,50 per persoon. Je vindt ons op vier locaties – Den Haag, Delft, Kijkduin en Nootdorp – waar wij een heerlijke, Mediterraanse lunch of diner aanbieden. Onze vestigingen lenen zich daarnaast uitstekend voor feesten en partijen, (zakelijke) bijeenkomsten of als vergader- of trouwlocatie.

Reserveren?


LEEF Tapas serveert lunch én diner in de vorm van een Mediterraans all-you-can-eat concept. Je mag bijbestellen totdat je voldoende hebt gegeten en zolang (na)tafelen als gewenst. Om verzekerd te zijn van een plekje in jouw favoriete locatie, raden we je aan om tijdig een reservering te plaatsen.

Ons menuWat in Spanje begon als een eetlustopwekkende starter bij een alcoholhoudend drankje, is tegenwoordig uitgegroeid tot een wereldbekend fenomeen. Onze Mediterraanse lunch- en dinerkaart is daarom volledig gebaseerd op het principe social dining. Hierbij staan de verschillende hapjes, het samenzijn én de ambiance centraal.

Maak onbeperkt de keuze uit de lekkerste pintxos, koude- en warme tapasgerechten voor een vast bedrag van €22,50 per persoon. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide drankenkaart, met als favoriet onze huisgemaakte Sangria, én een dessertkaart.

Iets te vieren?


Iets te vieren bij LEEF Tapas

Een borrel, feestje, verjaardag, (zakelijke) bijeenkomst, vergadering of trouwerij? LEEF Tapas is gespecialiseerd in alle denkbare festiviteiten. En omdat wij over vier locaties beschikken – in Den Haag, Delft, Kijkduin en Nootdorp – kun je met alle wensen bij ons terecht. Onze vestigingen in Den Haag en Delft beschikken zelfs over af te sluiten ruimtes, waar je in privésfeer kunt genieten van jouw gekozen arrangement. Deze ruimtes bieden wij altijd kosteloos aan en richten wij graag naar wens in. Bekijk al onze arrangementen in onderstaande brochure.


Bekijk hier onze LEEF arrangementen

Meer informatie


Wanneer is LEEF open?

Dinsdag t/m donderdag: 15:00 tot 23:00
Vrijdag t/m zondag: 12:00 tot 23:00
Maandag: gesloten.

(Zakelijke bijeenkomsten, feesten én partijen zijn uiteraard ook op andere tijden mogelijk).

Naar LEEF met de auto?

Komende vanaf de A13 neem je afslag 9 richting Delft. Sla bij het eerste stoplicht rechtsaf richting het centrum en volg de borden Phoenixgarage. Je kunt hier parkeren. Vanaf hier is het ongeveer vier minuten lopen.

Naar LEEF met het OV?

Neem tram 1 richting Delft Tanthof. Stap uit bij de halte ‘Delft Station’. Vanaf hier is het ongeveer negen minuten lopen.

Waar vind je LEEF?

Markt 3
2611 GP Delft
015 – 200 2142
delft@leeftapas.nl

HERINNER je gister, DROOM van morgen, maar LEEF vandaag!